Πανελλήνια φιλοζωική ομοσπονδία

img5828_5e62f557fc0f61a7abe3a78de4cb2b3d_270_200c
Σας καλωσορίζουμε στο Νέο Ιστότοπο της ΠΦΟ (www.PFO.gr)

Η ΠΦΟ  στόχο έχει, μέσα από την ιστοσελίδα της, να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα τα ζώα και να προτείνει λύσεις.

Ανακαλύψτε μέσα από τα άρθρα μας τί μπορείτε να κάνετε για να προστατεύσετε τα ζώα από τη σκληρότητα που αντιμετωπίζουν, τόσο στη ‘διπλανή’ μας ‘πόρτα’ αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Δείτε τις διαφημιστικές καμπάνιες μας και διαβάστε Νέα και Ανακοινώσεις που αφορούν τα Ζώα και την Φιλοζωία

Ενημερωθείτε για την Νομοθεσία της Ελλάδας που αφορά τα ζώα και ακολουθήστε τις αναλυτικές οδηγίες αν θέλετε να καταγγείλετε περιστατικά κακοποίησης  ή εγκατάλειψης.
Στην ιστοσελίδα της ΠΦΟ θα βρείτε ακόμα οδηγίες για τη σωστή φροντίδα των ζώων συντροφιάς αλλά και προβλήματα που πιθανόν να αντιμετωπίσετε και την επίλυση αυτών.

Παρέχονται οδηγίες Πρώτων Βοηθειών για να είστε πάντα προετοιμασμένοι να βοηθήσετε άμεσα τον σκύλο σας σε περίπτωση ατυχήματος, δηλητηρίασης κλπ.

Στην ενότητα Μας ρωτάτε…Απαντάμε! συζητάμε μαζί σας θέματα που αφορούν την ευημερία των τετράποδων φίλων μας αλλά και των συμπολιτών μας αλλά και απαντάμε σε καθε είδους απορίες που μπορεί να έχετε.

Ενημερωθείτε για τις εκδηλώσεις και τα φιλοζωικά bazzar των σωματείων και πώς μπορείτε να συμμετάσχετε εθελοντικά στην προστασία των αδέσποτων ζώων.

Αν σκοπεύετε να αποκτήσετε ένα νέο κατοικίδιο διαβάστε τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους σας προτείνουμε να το Υιοθετήσετε και όχι να το αγοράσετε.

Μάθετε γιατί η Στείρωση είναι ευεργετική τόσο για τα ίδια τα ζώα αλλά και για ολόκληρη την κοινωνία, και τους μύθους γύρω από αυτή.

Βρείτε εφημερεύοντακτηνιατρεία και κλινικές και βρείτε τα Φιλοζωικά Σωματεία και Καταφύγια ζώων ανα περιοχή.

Για τους γονείς και τους μέλλοντες γονείς, μια ενότητα αφιερωμένη στην αλληλεπίδραση παιδιού και κατοικίδιου ζώου, τους κανονισμούς ασφαλείας και την εκπαίδευση. Θα βρείτε βοηθήματα και οδηγίες για μια αρμονική συμβίωση.

Και μια σελίδα για τα ΠΑΙΔΙΑ! Μια χαρούμενη σελίδα όπου οι μικροί μας φίλοι μπορούν να διασκεδάσουν και ταυτόχρονα να γνωρίσουν τα ζώα! Μην παραλείψετε να διαβάσετε τη Λίστα με τους Κανονισμούς του Μικρού Ιδιοκτήτη αλλά και τους Κανόνες Ασφάλειας! Παίξτε παιχνίδια και δοκιμάστε τις γνώσεις σας!

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε με την ΠΦΟ, απλά συμπληρώστε τη Φόρμα επικοινωνίας .

Στον ιστοχώρο της ΠΦΟ είμαστε προσεκτικοί στις επιλογές φωτογραφιών αλλά και των κειμένων που ανεβάζουμε. Αν και η κακοποίηση των ζώων λαμβάνει τεράστιες διαστάσεις στη χώρα μας -και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε- εν τούτοις θα θέλαμε ο ιστοχώρος να είναι προσβάσιμος και από τα παιδιά που θέλουν να μάθουν και να ενημερωθούν (πάντα με την συνοδεία κάποιου ενήλικα). Θεωρούμε ότι οι σοκαριστικές φωτογραφίες και η ‘σκληρή γλώσσα’ των κειμένων μπορούν να αποτρέψουν ένα μεγάλο μέρος του Φιλόζωου κοινού μας να την επισκέπτονται και για το λόγο αυτό επιλέγουμε να δημοσιεύουμε ΜΟΝΟ κείμενα και φωτογραφίες που θα φέρουν τους ανθρώπους -και κυρίως τα παιδιά- πιο κοντά στη Φιλοζωία με τρόπο ουσιαστικό και ειρηνικό.

πηγή : www.pfo.gr

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s