Φυσική θεραπεία για επιληπτικές κρίσεις σκύλου

Κοινός επιληψία
Η βιταμίνη Β6 φαίνεται να έχει ένα κοινό χαρακτηριστικό σε πολλούς ασθενείς με κρίσεις. Η δόση της B6 για σκύλους είναι ημερησίως 25mg για μικρά σκυλιά, περίπου 50mg για μεσαίου μεγέθους και 100mg ημερησίως για σκύλους μεγάλων φυλών.

Επίσης, αυξήστε το επίπεδο βιταμίνης Β3 σκύλων. 25mg για μικρά σκυλιά, 50mg για έναν μέσο σκύλο και 100mg για ένα μεγαλύτερο ζώο. Η νιασιναμίδη είναι μία από τις συνήθεις μορφές του Β3 που φαίνεται να είναι εξαιρετικά χρήσιμη στην καταπολέμηση του προβλήματος. Έχουν υπάρξει πολλές αναφορές για σκύλους που δεν είχαν ποτέ ξανά κρίση μετά από μόνο μια εβδομάδα θεραπείας. Στους ανθρώπους χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της σχιζοφρένειας, της νόσου του Αλτσχάιμερ και της απώλειας δεξιοτήτων σκέψης λόγω χρόνιας ζωής, του συνδρόμου χρόνιου εγκεφάλου, της κατάθλιψης, της ζάλης, της ασθένειας κίνησης και της κατακράτησης υγρών (οίδημα).

Είναι γνωστό από καιρό ότι μια ανεπάρκεια βιταμίνης Β6 ή οποιαδήποτε παρέμβαση στη λειτουργία της μπορεί να προκαλέσει σπασμούς σπασμών σε οποιοδήποτε είδος θηλαστικού, συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου και του σκύλου.

Σκύλοι στη συμβατική θεραπεία ναρκωτικών
Τα σκυλιά που υποφέρουν από το grand mal, η πιο σοβαρή μορφή των επιληπτικών κρίσεων, θα χρειαστούν στην αρχή τα νευροκαταθλιπτικά φάρμακα. Αυτά τα φάρμακα δεν έχουν θεραπευτικές ιδιότητες, αλλά θα δράσουν για να μειώσουν δραματικά τον βαθμό των επιληπτικών κρίσεων. Θα κάνει επίσης το σκυλί απελπισμένο και αφηρημένο. Δυστυχώς, ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι ότι σε πολλά σκυλιά αυτά τα φάρμακα χάνουν εκεί την αποτελεσματικότητα με την πάροδο του χρόνου και παύουν να δουλεύουν.

Ο στόχος εδώ θα ήταν να τοποθετήσετε τον σκύλο σε ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα (όπως αυτό) για ένα μήνα, στη συνέχεια, με τη βοήθεια του κτηνιάτρου σας «πολύ αργά» να απογαλακτιστεί ο σκύλος από τα ναρκωτικά. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι με τα συμπληρώματα μπορείτε να σταματήσετε το φάρμακο ή να μειώσετε σημαντικά τη δόση. Το όφελος είναι ένας σκύλος που λειτουργεί και πάλι στο 100%, μείον τα κατασταλτικά φάρμακα.

Μαγνήσιο και Μαγγάνιο
Το μαγνήσιο βοηθά το σώμα να απορροφήσει το σύμπλοκο ασβεστίου, βιταμίνης C, Ε και Β και είναι σημαντικό για την υγεία του νευρικού συστήματος. Έχουν παρατηρηθεί σπασμοί σε σκύλους που τρέφονται με δίαιτα με ανεπάρκεια μαγνησίου. Οι ημερήσιες δόσεις μαγνησίου για σκύλους είναι: 10 mg. Για μικρά σκυλιά. 20 mg. Για μεσαίες σκύλους, 50 mg. Για μεγάλους σκύλους και 75 mg. Για τις γιγαντιαίες φυλές.
Βιταμίνη C

Bufferd σκόνη (Ester-C είναι μια καλή μάρκα). Μικτή σε τρόφιμα. Εισάγετε αργά τη βιταμίνη C, στο 1/4 της συνιστώμενης δόσης. Προσθέτοντας λίγο περισσότερο κάθε 2 ή 3 ημέρες έως ότου φτάσετε στην επιθυμητή δόση ή στην ανοχή του εντέρου.
Μικρό
500 έως 1.500 mg.
Μεγάλες και γίγαντες φυλές
3.000 έως 6.000 mg.
Μεσαίο
1.500 έως 3.000 mg.
Βιταμίνη Ε

Χρησιμοποιήστε μια φυσική μορφή μικτού συμπλόκου Τοκοφερόλης. Η βιταμίνη Ε θα υπερασπιστεί το νευρικό σύστημα.
Μικρό
200 IU
Μεγάλες και γίγαντες φυλές
400 IU – 800 IU
Μεσαίο
400 IU
Μελατονίνη για επιληπτικές κρίσεις σκύλου

Δόσεις για σκύλους: 1,5 mg για σκύλους κάτω από 25 lbs, 3 mg για έναν μέσο σκύλο μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους και 6 mg εάν το βάρος του σκύλου υπερβαίνει τα 100 lbs. Δόση μία φορά ημερησίως. Η δόση θα πρέπει να χορηγείται σε σκύλους το βράδυ. Η μελατονίνη θα βοηθήσει με σκύλους που έχουν επιληπτικές κρίσεις τη νύχτα.

Διατροφικές προτάσεις
Σπιτική ή φυσική τροφή σκυλιών μάρκας.
Αποφύγετε τα τρόφιμα με ζάχαρη, τεχνητά αρώματα, συντηρητικά ή χρωστικές τροφίμων. Οι χημικές ουσίες μπορούν να προκαλέσουν επιληπτικές κρίσεις.
Ακατέργαστο ή ελαφρώς σαουτανισμένο ήπαρ (οργανικό εάν είναι δυνατόν) μία ή δύο φορές την εβδομάδα (το συκώτι είναι υψηλό στις βιταμίνες Β)
Πράσινα (ελαφρά ατμισμένα και ψιλοκομμένα)
Οι βιταμίνες και τα μέταλλα πρέπει πάντα να αναμειγνύονται και να χορηγούνται με τα τρόφιμα.
Εκτός από τα συμπληρώματα που έχουν ήδη αναφερθεί, θα πρέπει να τοποθετήσετε το σκύλο σε καθημερινό κτηνιατρικό πολυβιταμινούχο και μεταλλικό συμπλήρωμα. Δόση σύμφωνα με τις οδηγίες της ετικέτας (τα PetTabs είναι ωραία).

Ομοιοπαθητική Θεραπεία
Πολλά φάρμακα υπάρχουν για σκύλους. Παράδειγμα: εάν η εικόνα των συμπτωμάτων ταιριάζει, θα μπορούσατε να εξετάσετε: Causticum 30c – 1 ή 2 pilulles κάθε 12 ώρες για 3 δόσεις, κατόπιν 1 δόση κάθε εβδομάδα για 6 εβδομάδες.

Άλλες προδιαγραφές
Bach Remedy Remedy (2 έως 4 φορές ημερησίως ή στο κύπελλο νερού κατοικίδιου ζώου)
Το Sleepy Time® ή το Χαμομήλι είναι ένα χαλαρωτικό τσάι βότανο. Δόση για μικρά σκυλιά, 2 σταγόνες γεμάτες αρκετές φορές την ημέρα, Μεσαίο μέγεθος σκύλων, 1/4 έως 1/2 φλιτζάνι, Μεγάλα σκυλιά, 1 φλιτζάνι. Μπορεί να αναμιχθεί σε τρόφιμα.
Εάν είναι άθικτο: σκεφτείτε τη στείρωση του κατοικίδιου ζώου σας, για να βοηθήσετε στην ηρεμία του ορμονικού στρες

Σημαντικό: Να θυμάστε ότι έχετε αυτό που πληρώνετε. Αποφύγετε 2 για 1 πωλήσεις και καταστήματα αλυσίδων βιταμινών. Εάν θέλετε να λειτουργήσει η θεραπεία, αγοράστε πάντα ποιοτικά προϊόντα ανθρώπινης ποιότητας από έναν αξιόπιστο κατασκευαστή.

Κάθε κατάσχεση, ανεξάρτητα από τον τύπο, δεν πρέπει να διαρκεί περισσότερο από πέντε λεπτά. Είναι φυσιολογικό οι επιληπτικές κρίσεις να διαρκούν λιγότερο από ένα λεπτό. Κάθε κρίση που διαρκεί περισσότερο από πέντε λεπτά πρέπει να θεωρείται κτηνιατρική έκτακτη ανάγκη και πρέπει να αναζητήσετε επαγγελματική ιατρική βοήθεια.

Συστάσεις:
Για να διατηρήσετε τα κατοικίδια ζώα υγιή με τον φυσικό τρόπο, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τα Pet Remedy Charts, ένα βήμα-βήμα Ολιστικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης που θα σας επιτρέψει να αντιμετωπίζετε φυσικά το κατοικίδιό σας στο σπίτι (χωρίς ναρκωτικά) χρησιμοποιώντας ασφαλή, , Γάτες, άλογα ή πουλιά.

Παρακαλώ σημειώστε: Οποιαδήποτε πληροφορία που παρέχεται σε αυτή την ιστοσελίδα δεν προορίζεται να αντικαταστήσει την ιατρική συμβουλή. Οποιοσδήποτε με ένα ζώο με ιατρική κατάσταση που απαιτεί κτηνιατρική φροντίδα πρέπει να συμβουλευθεί έναν εξειδικευμένο ιατρό ή ιατρείο κλινικής έκτακτης ανάγκης.

Οποιαδήποτε κατάσχεση, ανεξάρτητα από τον τύπο, δεν πρέπει να διαρκεί περισσότερο από πέντε λεπτά. Είναι φυσιολογικό οι επιληπτικές κρίσεις να διαρκούν λιγότερο από ένα λεπτό. Κάθε κρίση που διαρκεί περισσότερο από πέντε λεπτά πρέπει να θεωρείται έκτακτη ανάγκη.

Πηγή: http://www.petremedycharts.com
Μετάφραση του άρθρου: boxeromania

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s